Tuesday, November 27, 2012

Etananpihdit à la maison

 
 
 
Pakastimen sulatustalkoissa alkaa paljastua jos mitäkin hätävararuokaa. LIDLin yrttikotilot eivät nyt erityisemmin säväyttäneet kuin suolaisuudellaan. Mutta saatiinpahan pieni aivopähkinä: millä pidellä tulikuumia etanoita, kun kotona ei ole (eikä tule mitään tällaista kertakäyttövälinettä) etanapihtejä?
 
Teesiivilät toimivat mainiosti ja kotilon sai hyvin  kuorestaan pyömäpuikolla!
 
Toissakesänä alle kaksivuotias E sai Turussa kokinkin tulemaan keittiöstä katsomaan pojan kotilonsyontiä. Kunhan tarjoilija oli ensin uskonut, että hänelle halusimme niitä tilata. Nykyisin ennakkoluulot jo vaikuttavat huomattavasti ruokavalintoihin. 

No comments: