Monday, December 2, 2013

Me tavataan vielä!


Mä tulin takaisin tänne! Joo-o, kertomaan, että hinku päästä tänne kirjoittelemaan ja jakamaan omia juttujani on jo kova, sillä kerrottavaa on niin paljon.

Mulla on pari monta uutta juttua itselläni ja sitten me ollaan juuri muuttamassa. Ensin mummulaan miehen vanhempien luokse (ja siitä sitä juttua varmaan riittääkin ;D )ja sitten aletaan remontoida omaa kotia. Niin isoa, että vaikka te kaikki (ainakin rekisteröityneet lukijat!) olette tervetulleita vaikka samalla kertaa kyläilemään.

Mitä tämä muuttorumba on jo opettanut?
Lapset rakastavat laatikkoleikkejä.
Laikit sen kun paranevat, kun lelut pakataan pois.
Juuri kiireimmällä hetkellä ehtii alkaa taas bloggailla (! eh, pientä tulvatoimintoa)
Kaikki järjestyy.
Me ollaan loppuviimeeks aika joustavaa sakkia jokainen.
Lapset voi hyvin ottaa mukaan pankkiin kahteen peräkkäiseen asuntokauppaan, kunhan mukana on riittävästi tarroja.

Kuulkaa! Nyt meillä ideoidaan uutta kotia ja vivioidaan sitä, mitä hyvä elämä todella on. Veikkaan, että kodistamme tulee aika roimasti tavallisuudesta poikkeava ja ihan miedän näköisemme.

 

3 comments:

Katja - Tässä ja Nyt said...

Olenkin kaivannut sinua :)

Minun sielu tekee muuttoa, vaikka sellaista ei ole näkyvillä :)

Anna said...

HEI taas. Me taidettiinkin olla samassa rotinatilausuudessa esittelemässä omia juttujamme. Mä kestovaippoja. Tajusin sen vasta yhdisteltyäni muutamia asioita mm. pnterestistä pinnausta, joka oli tänään lehdessä. Kauan se kesti, mutta lopulta asiat yhdistyi ;)

Suvi said...

Jee Hanna, tervetuloa takaisin! Onko tämä sama ilmiö kuin opiskeluaikana kun olisi pitänyt lukea tenttiin niin kämpän siivoaminen alkoikin tuntua aina tosi tärkeältä ja houkuttelevalta? :)