Friday, April 13, 2012

Baby Björn Balance - remake

Saalistin taas toissapäivänä paikkalliskirpparilla kaverin kanssa. Sain tingittyä kaksi uutta pientä automattoa, läjän upeita neonvärisiä kakunkynttilöitä, Unicef-pelin ja vanhan Baby Björnin sitterin 10 euroon.

Toinen automatoista pääsi kaverin pojalle ja toinen on ollut ihan hitti meillä. Okei, eihän se ole niin tyylikäs kuin tämä Weekdaycarnivalin matto. Mutta tätä perinteinen automattoväritys sopii kyllä paremmin meidän keltaisen kaapin kylkeen :)

Peli meni vielä odottamaan.Niikuin kynttilätkin.

Sitteri taas pääsee meillä vielä koekäyttöön vaikka siinä istuminen onkin V:lla vähentynyt. Onhan se nyt kiva, ettei tartte istuinta raijata yhtenään ylä-alakertaväliä. Sitten sitteri pääseekin E:n kummien ihan mikä päivä tahansa syntyvän vauvan mummolaan.

Before
No, ei nyt ihan meidän värinen...
Pienen kangaskaapin pöllyttelyn jälkeen valkkasin turvalliset tyylikkäät mustat ja musta-valkoiset kankaat. Ja tavoilleni ominaisesti leikkasin kankaat ihan lennosta vähän vanhaa päällistä mallaillen ja sitten vain ompelemaan. Aika hyvin osui kohdalleen ja eiköhän tuo kangas asetu, kun siihen laitetaan meidän muusa keikuttelemaan.


Alareunan kanttinauhan laitoin taas klemmareilla kiinni nuppiksien sijaan.

Tuossa ommellessa huomasin tuon vaaleanturkoosin nuppineulan pilkistävän ompelukoneen työpöydästä. Muistan kuinka sen siihen puolivahingossa lapsena laitoin. Se kolo oli niin kutsuva ja sinnehän se nuppineula sujahti pysyvästi. Muistan sen tunteen mutten osaa sanoiksi pukea onko se häpeä, katumus vai mikä. En uskaltanut sanoa äitille, mitä olin tehnyt. Olin vaan niin, ettei mitään olisi tapahtunut. Kai äiti sen nyt huomasi, muttei kyllä sanonut mitään. Oppisinpa itsekin olemaan puuttumatta epäolennaisuuksiin.


After
Tykkään!
(Kunhan kukaan vaan ei katso kääntöpuolta...)


Viikinloppumielellä ja sitä teillekin toivoen :)
Happy weekend everyone :)

No comments: