Tuesday, July 24, 2012

Hyvää huomenta!

Pari yötä on meillä mennyt ihan harakoille. Iltaisin jaksan (vielä) olla optimisti. Ehkä tänä yönä nukutaan hyvin. Ehkä aamulla ei väsytä enää.

Tänään väsyttää.

Onneksi kaapissa on Hopottajien kautta testattavaksi saatua God Morgon Bifido mehua.
Juuri tälaisina aamuina sitä kaipaa jotakin tavallisesta poikkeavaa nostetta ja tässä sitä on!
Täysmehua ja vielä maitohappobakteerit kaupan päälle. Meillä ei ole tapana juoda mehuja mutta tätä voisin kyllä ostaa jatkossakin. Omppomehu on ihanan itsepuristetun makuista. Sellaista, jota englanniksi sanoittais pilviseksi. Tuo mieleen sen syksyisen pimeän illan vuosien takaa, kun vietiin omenoita puristamolle äidin kanssa. Paitsi, että se mehu olis ehkä kaivannut makeutusta. Tämä on ihanan pehmeää näin.

Pyöräytin samasta mehusta tuolle valvottajallekin puuron. Eli lykkäsin mehun sekaan vauvojen riisipuurojauhetta ja sekoitin. Jospa nuo maitohappobakteerit auttaisivat siihenkin, mikä ikinä meitä valvottaa. Kyllä upposi!

Miehen lähetin ennen aamuviittä nukkumaan anoppilaan. Parempi, että edes joku nukkuu muutaman tunnin hyvin. Kävin eilen itsekin nukkumassa parin tunnin päiväunet tyhjässä talossa. Näin unia ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen. Olisi ehkä syytä useamminkin päästä nukkumaan niin, ettei alitajuisesti kuuntele lasten liikkeitä. Sitten mekin voitais joskus istua näin aamupälapöydässä. Heh!

3 comments:

Katja P-M said...

Saatko pisteitä, jos saat jonku liittymään Hopottajiin? Jos näin on, niin voin kauttasi liittyä :)

Hanna V said...

Kivaa!

Kuulostaako hyvältä?
Rekisteröidy koodilla HOP8614 ja kokeile :)

Onhan se kivaa päästä joskus kokeilemaan jotakin uutta.
Meillä tosiaan lukee postilaatikossa "ei mainoksia" ja telkkariakaan ei katsota, radiokin on melkein vaiennut. Eniten itsekin uskon mainosta, jonka joku "tavallinen" ihminen on tehnyt ja kirjoittanut.

Katja P-M said...

Kiitos, minäpä kokeilen :)