Tuesday, July 3, 2012

Puistojumppa 5 - Xfit

Sen kunniaksi, että olen ollut pari viikkoa reissussa nauttimassa Ranskanmaan herkuista ja ennen kaikkea alamäistä ryminäpyörällä, jaan teille viikkotreeniksi puistoon jotakin aivan loistavaa.

CrossFit Mamas on paikka, josta löytää viikossa muutaman huippuhyvän, tehokkaan ja nopean treenin, jotka voi ainakin pienillä muunnoksilla tehdä vaikka omalla takapihalla. Olen koukussa. Tähänkin.

Testasin jo aikaa sitten yhden treenin:

21-18-15-12-9-6-3 toistoa niin nopeasti kuin pystyy eli 7 kierrosta ja jokaisen kierroksen aluksi 50 metriä karhukävelyä.

  • Kyykky (5-7kg käsipainot harteilla, korvasin pitämällä vuoroin kutakin lasta sylissä eli painoa oli 9-13 kiloa. Olisi saanut olla enemmänkin.)
  • X-hyppy
  • Maastaveto (15-30 kg tangolla), ei ollut tankoa ja poika ei suostunut olemaan tässä painona, joten korvasi punnerruksilla, kun olen niissä aika heikko. Punnersin matalaa isoa kiveä vasten.
  • Hyppy 50-60 cm korkealle penkille. Hypin ison kiven päälle.
Aikaa en ottanut mutta meni noin 20 minuuttia ja yhteensähän tuosta tulee 84 toistoa kutakin liikettä ja 350 metriä karhukävelyä. Nice! Mies kannusti vierellä ja lapset olivat vuoroin painoina. Ja puistossa väki T-U-I-J-O-T-T-I minkä ehti. Koitin kyllä pyytää mukaan muttei kukaan tullut. Luopiot :D


  

No comments: