Thursday, August 9, 2012

Muista retkeilläMuistutukseksi itselleni:
Lähde ulos. [Onnistuu päivittäin]
Lähde retkelle. [Onnistuu usein]
Lähde kaupunkiretkelle. [Muka liian vaikeaa, tapahtuu aivan liian harvoin]

Onneksi sain tänään itsestäni sen verran irti, että ryysättiin töihin lähtevän miehen mukana kaupunkiin. Ajettiin metrolla ja siihen liittyen monella hissillä. Käytiin Hakaniemessä ostamassa E:n toiveesta auringonkukka ja torikaakaolla. V:kin sai yhdestä kojusta puolikkaan aprikoosin mussutettavakseen. Katseltiin veneitä. Huipentuma oli Kasvitieteellinen puutarha. Luulin sen olevan remontin takia kiinni mutta vielä mitä. Olimme kuin kartanonomistajat, kun ketään muita ei näkynyt. Nautimme ajattomuudesta ja suihkulähteen tunnelmasta sekä sen miljoonista vesikirpuista, punaisista lumpeista. Löysimme kasvihuoneesta ehkä kaupungin mukavimman vahtimestarin ja  siisteimmän lastenhoitohuoneen. Sivumennen sanoen: ONNEKSI tuli laitettua E:lle vaippa. Huh!

Sitten pikapikaa ruokakaupan kautta bussille. Paitsi, että V:n kenkä oli kadonnut! Uusi kierros kaupan ympäri, löytyneen kengän kanssa bussille ja sitten kiire loppuikin. Meni näet bussi vanhaa tietä ja mutkan kautta kotiin. V nukkui koko tuplapitkän matkan ja samalla pidin E:a hereillä. Nyt nukkuvat kummatkin päikkäreitä sängyissään. Itse tankkaan suklaata.Hyvä päivä!

3 comments:

Jonna said...

Kuulostaa eri kivalta päivältä!

Kiki said...

voi miten kivaa! kommentoin täällä nyt kaikkiin postauksiin - olen töissä yt-rumban lannistamana ja haaveilen tuollaisista päivistä. eipä sillä, niitä saattaakin olla pian luvassa.

Hanna V said...

Voi Kiki!
On varmasti turhauttavaa olla töissä tietämättä arvostetaanko omaa työtä niin paljon, että sitä saisi jatkaa.
On kai luotettava siihen, että lopulta menee parhain päin.