Tuesday, January 29, 2013

Tahinia+hunajaa=tuplatahmeaa ihanaa


Mitä sinä syöt silloin, kun ulkonaa sataa vettä ja olisi ihan täydellinen lumilinnan rakennuskeli mutta pitää olla sisällä sairastamassa? Olisin niin mielelläni ulkona kastelemassa lapasparin toisensa perään ja vaivaamassa pihan lumikasasta lumilinnoitusta. Vaan minkäs teet. Herra lämpöpatteri hourii tuolla päiväunen seasta.

Ottaa huomattavasti vähemmän kupoliin, kun lasten nukahdettua ensin tekee Crossfit Mamasin päivän treenin ja sitten namittelee luomutahinilla ja tuttavan omien mehiläisten hunajalla. Suoraan purkista: puoli lusikallista toista tahmeaa alle ja loppulusikallinen toista herkkua päälle. A match made in Heaven, let me say! Kiitos vaan, ihana Kyproksen tätini, joka minulle tämän paheen opetit :)

Hunajaa olen taas vasta alkamassa käyttää. Nyt uskallan, kun V on jo reilusti yli vuoden. Sen verran ole lapsibotulismia pelännyt, etten ole itsekään paljoa hunajaan koskenut. Hassua, miten joitain riskejä ottaa niin tosissaan ja toisista ei ole moksiskaan.

Hunajasta mulla on tulossa aika kivoja juttuja vielä pikapuoliin. Kaikki siitepölyallergiset, olkaa kuulolla. Jotakin saattaa olla luvassa masuvaivaisillekin.

2 comments:

Suvi said...

Toisen herkku on toisen painajainen - mun korvaan tämä "herkku" kuulostaa kyllä aika karseelta...;D

Hanna V said...

Ostin tahinin paikallisesta ekopuodista http://www.ekofiina.fi/
ja myyjä ei ollut ikänä maistanut tahinia. Annoin maistaa omastani. Sillä naama vähän venähti, ei tainnut olla hänen kään makuun :D

EN mäkään muuten oikein tykkää hunajan mausta, mutta tahinin kanssa liitto on herkullinen!