No hupsis!
Alitajunta toimii merkillisesti; otin ihan epähuomiossa ihan samantyyppisen kuvan kuin Chocochilissä, josta tämä resepti on.
Meillä tuoksuu siis savu, eikä tällä kertaa ole oltu edes tulilla käryyttämässä.
Muokkasin reseptiä ihan pikkuisen, tässä oma versioni.
Nämä maistuvat ihanilta sellaisenaan mutta toimivat ainakin kasvissosekeiton päällä mitä mainioimmin.
Savukookoslastut - Smoky coconut flakes
Lämmitä uuni 150 asteeseen. / Heat oven to 150 degrees C.
Sekoita kulhossa: / Mix in a bowl:
1 rkl nestesavua / 1T liquid smoke
1 rkl agavesiirappia tai vaahterasiirappia/ 1T agave syrup or maple syrup
1 rkl (gluteenitonta) soijakastiketta / (gluten free) soysauce
1 rkl vettä /1 T water
(vähän suolaa). /(pinch of salt).
Lisää /Add
6 dl kookoslastuja ja sekoita hyvin mutta varovasti. / 6 dl, coconut flakes and mix well but carefully.
Kaada uunipellille leivinpaperin päälle ja kuivata uunissa nion 15 minuuttia sekoitellen tämän tästä palamisen välttämiseksi/
Spead on a cookging sheet and dry in the oven for about 15 minutes mixing every now and then to avoid burning.
Säilytä herkku tiiviissä astiassa. / Keep in an airtight container
No comments:
Post a Comment