Wednesday, April 4, 2012

PurkissaKiitos Susra purkki-ideasta! Nyt on pikku.ukkelit purkissa, pois pikkusiskon näpeistä. Katsotaan riittääkö pikkupurkki vielä pääsiäisen jälkeen... sanoo hän suupielet suklaassa!

Vähän oli mulla tuuriaskastelijalla tekemistä, että sain kankaan ja tapetin istumaan hyvin purkkien päälle. Nyt on malli odottamassa uusia purkkeja.

Ja sain oikeutuksen rikkoa vähän uudenvuodenlupausta. Nämä herkkujogurtit on ollu pois ostoslistalta, koska niiden purkki vaan on ihan hirveää ja kierrätyskelvotonta jätettä. No nyt on niille kierrätyspaikka ja pääsen silloin tällöin herkuttelemaan kunnon jogurtilla ja hunajaa päälle tai marjoja. Pähkinöitä joka tapauksessa!

Mulla on tällainen purkki - tosin päällystämättömänä - rattaissa aina lapion kanssa. On sitten hiekkalelut mukana, jos ohimennessä tarttee jollekin hiekkikselle pysähtyä tai kerätä jotakin aarteita talteen. Ja hiekkiksillä mammat katsovat, että laps raukka kärsii, kun ei ole edes kunnon ämpäriä lapsella...

Nyt äkkiä postilaatikolle, jos siellä olis jo teippejä, istutuspusseja, ihania vaatteita. Hups, on tainnu taas äippä istua liian myöhään yöllä koneella, kun on vähän taas tilailtu. Hips!


Ei oo Junior Dymossa väliviivaa!


5 comments:

Sussu said...

Sulla tuli niin hienoja!!!(: Ihania kankaita!

Hanna V said...

Kiitti Sussu :)

Tuo mustavalkoinen on tapettia. Kangas antaa kivasti vähän periksi, kun liimaa purkille mutta tapetti pitää leikata aika hyvin muotoon, että toimii.

Ja posti ei vieläkään ole tullut... Olen käynyt jo kolmesti laatikolla.

Hanna V said...

Voi pönö! Pitää huomiseen asti odottaa. Posti olli mennyt ohi, eikä paketti ollu mahtunut laatikkoon. Piti hakea postista, jossa olikin uudet aukioloajat ja myöhästyin. Däääng. Miten mä maltan odottaa huomiseen!

Katja Pellikka-Mikkonen said...

Kiva idea! Ja tuo netistä tilaaminen yö pimeinä tunteina on niin helppoa :) Tuttua on, ja pakettien saapumista mukava odotella :)

Hanna V said...

Kiitos Katja :)

Tänään sain kaksi ihanaa pakettia. Niistä lisäää myöhemmin. Ystävän kanssa koko päivän pidetty askartelumaratoni vei väsyyn.