Wednesday, April 4, 2012

TilaustyöV:n kummitäti on hurahtanut Dymoihin ihan täysillä, kaikki pitäisi saada laputtaa. Sama vika rahikaisella. Olen yrittänyt himmailla muttei kai olisi kannattanut. Isimies kyläilyllä  avautui, että on tosi hankalaa, kun laitan äidiltä perimiini ainoisiin ja oikeisiin kuivatarvikepurkkeihin kaikki jauhot, eikä mistään tiedä mitä niissä on. Että mieheni poikein tilasi minulta Dymottelua. Armas <3 No nyt ei mene perunajauho tomusokerista. Ja näyttäähän noi vaan niin makoisilta.Samaan aikaan toisaalla: Pääsinpäs velipojan parkkitaloon käsiksi!


Tervetuloa ihanat vakilukijat, teitä on jo melkein kymmenen :D, ja kaikki muutkin. Kyllä mä täällä seurailen mistäpäin maailmaa niitä klikkauksia satelee <3

2 comments:

Anonymous said...

No jäinkin vähän kateellisena kuuntelemaan, kun sulta tilattiin laputusta. Kumpa multakin...

Huomenna kyllä lähen Portugaliin ja ehkä laputan Manun päästä varpaisiin. Se kun näki mun maustehyllyn, niin se huokas, että "crazy label lady strikes again"...

Leivoin sitruunakeksejä Kyproksen sitruunasta työkaverille kiitokseksi auton käynnistysavusta talvipakkasella. Iskän auton akku kun simahti kesken veljesten alppiretken (miten niin myöhäinen kiitos...?). Pakkasin keksit vanhaan laatikkoon, jonka päällystin voimapaperilla. Päälle tuli Dymolla teksti "Sitruunakeksejä". Työkaveri huomasi ensimmäisenä Dymo-tekstin ja innostui itsekin: "Mistä tommosen voi ostaa, mäkin haluan!". Eli tämä on ilmeisesti tarttuvaa.

Summaan tähän loppuun nyt insinöörimäisesti loppupäätelmät:
- Kyproksen sitruuna tuli käytettyä sen ansaitsemalla tavalla - kekseihin, joihin tuli sitruunaa ja vanilijaa. Niillä ilahdutettiin koko meidän työyhteisöä. Kiitos!
- Dymon hankkiminen on vaarallista ja laputusta joutuu hillitsemään
- Ilmoittaudun vakkarikävijäksi, luen sekä kotoa, että työkoneelta
- Laputetut jauhopurkit on hienot

T: Suvi

Hanna V said...

Suvi olet oikea ihanuus ja aarre!
Mä keksin! Katsos, alat opettaa Manua Dymottamalla suomeksi kaikkien tavaroiden nimiä niihin kiinni, tai miksei Manun päästä varpaisiin. Win-win ;)
Erinomaista matkaa, kummi!