Thursday, April 25, 2013

Blogimama sai postiaIpanaisen Anni se järkkää tänäkin vuonna "Sinulle on postia" -blogivaihdon. Osallistujat saavat ylläriystävän, jolta saadaan kaksi yllätyspakettia teemalla "äidin voimapaketti" ja tottakai itsekin sain yllärikaverin, joka säilyköön vielä salaisuutena. Lähettämäni paketti on jo mennyt perille, sen voin kertoa ja eilen hain omani postista.

Ja voi hyssykät, miten ihanaa hemmottelua sieltä kuoriutuikaan! Juuri niitä herkkupusseja, joita olen kaupassa katsonut sillä silmällä mutten ole raaskinut ostaa. Heti eilisen iltapalan jälkeen hemmottelin itseäni ja kyllä maar pikkupossujanikin. E sai valita kaksi pussia, joita kokeilimme heti.

Juuressipsit olivat äidin mieleen, juuri niin kuin pitikin. Kuivat palsternakat saivat lapset irvistämään jo ennen kuin ehtivät suuhun. Minä taas jo ajattelin miten hyvää palsternakka-appelsiinisalaattia niistä saisi. Lisäksi maisteltiin pakastekuivattuja ananaksia, omenoita ja banaaneja. Ihan himmeä rakenne niissä. Todellakin suussasulavia hedelmiä :) Hyvää!

Paraikaa naksuttelen kuivatuilla kaneliomenoilla, salaa, päikkäriaikaan. Nämä ovat kokonaan minulle! Pistaasit jaan mieheni kanssa jonakin hyvänä hetkenä. Molempien herkkua. Taatelit, maapähkinävoi ja karpalot menevät leivontakaappiin. Nämä herkut pääsevät vaikkapa Chocolate Covered Katien leipomusten kokeiluihin. Nam!

Kiitos ihana salainen ystäväni! Kyllä osuit naulan kantaan - tykkään ja näistä todella saa voimaa :) Ehkä omakin salainen kaverini tulee saamaan ensi kierroksella ruokakaupan aarteita.


2 comments:

Anonymous said...

Hei, jes jes jes, olen huojentunut, kun tykkäsit paketistani!!! Mahtavaa!! :-)
-Salainen blogiystäväsi

Hanna V said...

:)