Saturday, April 27, 2013

Mahtava Marseille-saippua


Lisää kirppislöytöjä.

E on innostunut skeittauksesta ja tämän päivän kirppiskierroksella löysin pojalle Vansit ja kaikki suojat. Nyt enää lauta puuttuu.
Osaako joku kertoa, millaisella laudalla kannattaisi 3-vuotiaan aloittaa. Voi kyllä olla, että äippäkin yrittää samalla aloitella ;) Ehkä sitten omalla laudalla.

Pikkususko V sai kannsa omat ekat oikeat tennarit.

Molemmat kengät olivat aika suttuisessa kunnossa ja se taisi painaa löytöjen hinnankin sopiviin lukuihin. Vaan minua ei lika haittaa, sillä äitini on opettanut jo pienenä, millä nämä hommat hoidetaan.

Kaikki kangaskengät, toppatakkien hihansuut ja muut saat mainiosti putsattua LeChat Marseille-saippualla! Kyllä sillä perinteisellä kissasaippuapalalla. Kangas kastellaan ja kynsiharjalla hierotaan kostutetusta saippuapalasta vaahtoa. Harjalla hierotaan pestävää kohtaa ja pian nousee likavaahtoa, joka sitten vain huuhdellaan pois. Toistetaan tarvittaessa. Ihan parasta on, ettei turhia ja voimakkaita kemikaaleja tarvita, tuoksu on ihanan mieto ja kädet jäävät pehmeiksi. Ja halpaakin tuo on, mulla on sama palanen riittänyt jo vuosikausia.

Kannattaa kokeilla!
Niikuin jotakin ihan uutta vaaterintamallakin. Mulla - siis mulla! - on neonvihreät farkut tuliaisin Baleaareilta! Mies sanoi, että noi ainakin löytyy hyvin sun mustasta vaatekaapista :D


No comments: